Καλοκαίρι 2017: Εσύ ποιο χρώμα θα διαλέξεις φέτος;

Η άνοιξη σιγά σιγά φεύγει, το καλοκαιράκι έρχεται!
Όλες θέλουμε μια ανανέωση στην εμφάνισή μας. Μήπως, είναι καιρός για μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας;

Εδώ θα βρεις τις νέες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι!
Πολλές οι επιλογές.. άσπρο πλατινέ; σκούρο καστανό; παστέλ;
Ξεκινάμε!!

Ανοιχτά ξανθά μαλλιά:

xantha mallia

Το πολύ ανοιχτό ξανθό πραγματικά έχει τραβήξει όλες τις εντυπώσεις. Μπορεί και άλλες αποχρώσεις να είναι στη μόδα για το 2017, αλλά αυτή η “ψυχρή” απόχρωση έχει κερδίσει τις καρδιές όλων μας. Πολύ ανοιχτό ξανθό -σταχτί- θα λέγαμε είτε με ξανθιά ρίζα, είτε με σκούρα, θα είναι από τα χρώματα που θα μονοπωλήσουν για το 2017!

 

Ζεστό καστανό:

10

Το ζεστό καστανό μπορεί να σου φαίνεται απόχρωση χειμωνιάτικη, όμως φέτος είναι από τις top επιλογές για όσες προτιμούν τις σκούρες αποχρώσεις περισσότερο από τις ανοιχτές. Έτσι, λοιπόν, αποχρώσεις όπως το καστανόξανθο και το καστανό με λίγο κόκκινο είναι ιδανικές.

Έντονο κόκκινο:

terrapapers.com_redheads-r

Τα trends του 2017 τείνουν περισσότερο προς τα φυσικά χρώματα. Για αυτό και στη λίστα μας είναι το τζίντζερ. Το φυσικό αυτό κόκκινο, όπως και το strawberry blonde είναι από τις must επιλογές και ειδικά αν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα. Βέβαια έντονες αποχρώσεις, όπως δαμασκηνί, είναι οι εξαιρέσεις στην κατηγορία του κόκκινου που μας έχουν ξετρελάνει!

 

Μπαλαγιάζ ανταύγειες:

cec43760d528683308599235f88ac785

Για εσένα που δε θες να πειράξεις και πάρα πολύ το χρώμα των μαλλιών σου, η λύση είναι το μπαλαγιάζ. Είναι μια τεχνική στην οποία μόνο οι εξωτερικές τρίχες σου βάφονται και όλο το υπόλοιπο μαλλί σου παραμένει φυσικό. Μοιάζουν με ανταύγειες, αλλά είναι μόνο ανοιχτές-ξανθές- και επίσης δεν πιάνουν την τρίχα από την ρίζα, που σημαίνει δεν ταλαιπωρεί τόσο το μαλλί.

 

Γκρι- ξανθές αποχρώσεις:

γκρι-ξανθό-womanoclock

Ναι, ναι το γκρι δεν έχει φύγει από τη μόδα ακόμα και είναι και μόδα για την άνοιξη- καλοκαίρι 2017. Αν το χειμώνα το τόλμησες και σου άρεσε τόσο που θες να το κρατήσεις, να η ευκαιρία. Μπορείς να επιλέξεις αν η βάση σου θα είναι περισσότερο προς το γκρι και άρα θα είναι πιο σκούρα, ή αν θα επιλέξεις να είναι πιο ανοιχτά οπότε θα βάλεις βάση το ξανθό.

 

Καστανό – σταχτί:

skoura-kastana-me-staxti-xrwma-malliwn

Και επειδή οι ομοιόμορφοι συνδυασμοί χρωμάτων μας αρέσουν, σου παρουσιάζουμε το καστανό-σταχτί χρώμα. Δεν είναι ούτε καστανόξανθο, ούτε και καστανό με “ξεπλυμένες” strawberry blonde ανταύγειες. Είναι το πάντρεμα δυο υπέροχων χρωμάτων που δημιούργησαν ένα απίστευτα φοβερό αποτέλεσμα. Το καστανό-σταχτί χρώμα είναι η go-to επιλογή για σένα που προτιμάς το καστανό και απλά θέλεις να το πας σε άλλο επίπεδο.

 

Παστέλ:

upl550878e92f48f.jpg

Αγαπήθηκαν όσο τίποτα μέσα στον χειμώνα και συνεχίζουν να είναι αγαπημένα για την άνοιξη- καλοκαίρι 2017. Οι παστέλ αποχρώσεις από ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν όλο το 2017. Ροζ, απαλό μπλε, ξανθό και ότι άλλη παστέλ απόχρωση βάλει ο νους θα είναι διαφορετική και μοδάτη. Για σένα που αγαπάς τα διαφορετικά look είναι μια πολλή καλή πρόκληση!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: